تبلیغات
عطارچی - گیاه ترخون
عطارچی
محصول برتر
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من

 ترخون (Tarragon)         

شامل تقویت اعصاب، مقوی دستگاه هاضمه،پیشگیری از تصلب شرائین و بیماریهای عروقی و کاهش درد مفاصل، دندان و لثه است.....


ترخون گیاهی است علفی و چند ساله از خانواده کاسنی که ارتفاع آن تا ۱ متر نیز میرسد. برگهای باریک و بلند آن به رنگ سبز روشن و براق هستند. گلهای این گیاه به رنگ زرد بوده، به صورت گل آذین خوشه در انتهای ساقه اصلی قرار دارند. نام گونه این گیاه (دراکونکولوس) از کلمه دراگون به معنای اژدها گرفته شده است و علت این نامگذاری اثرات شفابخش و موثر این گیاه در درمان نیش زدگی انسان از مارها و حیوانات سمی میباشد. سبزی ترخون یکی از گیاهان معطر پر استفاده در صنایع غذایی بوده و از این گیاه بطور گسترده در صنعت تولید مواد اولیه آشپزی و همچنین کنسروسازی استفاده میشود. ترخون به دلیل افزایش ترشح اسید معده و خاصیت اشتها آوری از گذشته، به عنوان ادویه مخصوص گوشت مورد توجه بوده و سبب کاهش فشارخون هم میشود. در طب سنتی از این گیاه به عنوان کاهش دهنده درد دندان و دارای خاصیت ضد کرم یاد شده است. ترخون می‌تواند به عنوان یک بین برنده رادیکال‌های آزاد در بدن نقش موثری ایفا نماید. در ادامه این مطلب با مضرات و خواص ترخون بیشتر آشنا شوید.

خواص درمانی ترخون:

ترخون سبزیای با طبع گرم و خشک است. برخی خواص دارویی این گیاه عبارتند از: 

 برای درد مفاصل مفید میباشد همراه غذا خورده شود و كوبیده آن بهصورت ضماد استفاده گردد.

 درمانكننده قاعدگیهای دردناك میباشد و همچنین قاعدهآور است. 

كسانی كه سرعت انزال دارند و ضعف قوه باه و سستی كمر ترخون خشك را با زرده تخممرغ مخلوط   كرده به كمر بمالند اگر ریشه ترخون باشد بهتر است.

برای دردهای رماتیسمی ۱۰ گرم در ۳۰۰ سیسی آب جوشانده سپس روزی ۳ فنجان میل شود.

 ترخون تقویت كننده اعصاب است از دمكرده آن استفاده شود.

 زیادهروی در خوردن ترخون باعث كم شدن شهوت میگردد و خون را تیره میكند.

 جویدن ترخون باعث جلوگیری از خونریزی لثه و التیام زخمها میشود.

 كسانی كه نقرس دارند از دمكرده ترخون استفاده كنند.

 ترخون برای دل درد و دردهای معده كه دراثر غذا به وجود آمده است مفید میباشد.

 اگر میخواهید مرغ بریان درست كنید داخل شكم آن را ترخون كنید تا غذای شما بسیار  خوشمزه گردد و آسان هضم شود.


 اگر معده شما تنبل و ترشح آن ضعیف است ترخون بخورید.


 برای پیشگیری از تصلب شرائین و بیماریهای عروقی برگهای ترخون را جویده و میل شود.


مضرات ترخون:

ترخون برای گرم مزاجان مضر است و زیادهروی در خوردن آن مشکلاتی را به وجود میآورد.

این گیاه برای سینه خوب نیست و سبب خشونت سینه میشود، بنابراین باید آن را با عسل خورد.

زیادهروی در خوردن ترخون باعث كم شدن شهوت میگردد و خون را تیره میكند.

مصرف طولانی مدت این سبزی میتواند سبب ایجاد سرطان شود که به دلیل استراگول موجود در آن است.

به دلیل وجود استراگول در ترخون و تاثیر آن بر جنین و ایجاد ناهنجاری در آن، زنان باردار نباید از آن استفاده کنند، همچنین زیادهروی در مصرف ترخون باعث آغاز قاعدگی شده و در زنان باردار میتواند منجر به سقط جنین شود.

 





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
شنبه 28 مرداد 1396
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی